Hitro iskanjeNadaljuj

Jedilni list

Hišne specialitete

JEDI
Furmanska pojedina(plošča za dve osebi)piščančja prsa ocvrta, zrezek dunajski, zarebrnica, puranji naravni zrezek, zelenjava, riž, pomfri22,00
“Ihaha zrezek” konjsko meso v posebni pikantni omaki10,20
File na Tonetov način (goveja pljučna v omaki rdečega vina in ...)15,00
Goveja bržola po lovsko v omaki iz gob in brusnic8,10
Zarebrnica po ptujskosvinjska zarebrnica, obložena z rezino šunke in sira7,10
Zrezek na način šefa kuhinjesvinjski zrezek v pikantni omaki z gobami ali zelenjavo6,60
Piščanjčje prsi po vrtnarsko v smetanovi omaki z zelenjavo6,10
Domači ocvrti kunec9,20
Domači kunec v smetanovi omaki9,20
Po želji, pridemo tudi do vas. Za več informacij nas obiščite v prijetnem ambientu restavracije ter furmanskega kota.


Jedilni list - Gostišče Pri Tonetu, Ptuj